Simopahula.fi Kotisivujen hakukone.

Etsi Tietoa, tekstejäni tai ajatuksiani Blogeistani (screendisplay, zimcam weblog, kotisivuiltani (nykyään siis simopahula.fi) ja Nettipäiväkirjastani. Haku sisältää siis kaiken kotisivuiltani joten myös tekstiarkisto on haussa mukana. Kotisivuja päivitetty 16 vuotta - joten tekstiä löytyy!
Kirjoita haku:

Tulokset:

Hakutulokset avautuvat uuteen ikkunaan. Käytä selaimesi etsitoimintoa avautuneelle sivuille, jotka haku löytää.
Googlen tapa näyttää muutama lause hakutuloksessa toimii mielstäni hyvin nettipäiväkirjani kohdalla.

Tulossivulta tietää haun löytäneen sivun nettipäiväkirjaani, jos sivun osoite päättyy esim. ..np_helmi07.htm ja linkin nimessä on termi "Simo Pahulan Nettipäiväkirja - (kuukausi)"

Tekstiarkistoani muutin siten, että lisäsin jokaisen teksin html-otsikkoon termin "simo pahulan tekstiarkisto". Jos lukee muuta - niin haku on osunut NP:tä tukeviin tai LKS-osion sivuihin. Zimcam weblogista löytyneet osumat erottaa selvästi, sillä että niissä lukee blogin nimi.Hakutermit.
Kirjassani pohdin paljon ilmastonmuutosta, tiedettä ja tapahtumia - mukana myös arkipäivän juttuja, mielipiteitä eri nettipalveluista ja matkakertomuksia, jotka löytää esim. haulla "tampereen asema" Myös lainausmerkit toimivat. Esim. "olin Tampeen asemalla"

Kun kirjoitat monta yhteensopivaa hakutermiä hakuun - niin saat paremmin tulokseksi jotain termeihin kuuluvaa. Yksittäisillä sanoilla haku sumenee - kun katsotaan sitä seikkaa - että sivustoni koostuu eri osioista.

Suositut hakutermit:
Globaali, ilmastonmuutos, kasvihuoneilmiö, talouskasvu, yliluonnollinen, uskonto, juna, sää, zeitgeist, pintaliito, aivopesu yms.
Kokeile myös paikkakuntien nimillä: Järvenpää, Jämsä, Jyväskylä, Tampere, Helsinki, Espoo