interflaccions

()()()()()()()()()())(()()()()()()()(()((())())((()))()()()()(.. jne.

Taivas on tummana syyllisuuden pilvistä. Onko kellään teistä, arvoisat eläkeläiset mitään keinoa poistaa tämä julma aika jolloin ohra jäätyy pystyy ja kaura murenee osaksi peltomaisemaa? -Niin te, vanharouva Huttunen - nostitte kättänne. Puhukaa kovempaa, sillä me emme kuule teitä koska tämä tila on suuri ja mahtava.

- MIE SANOIN ET MIUN KÄSILAUKUS ON VEHJE JOLLA VOI OLLA LUPAAVIA VAIKUTUKSIA TÄMÄN TILANTEEN TRAGIKOOMISEEN KÄYTTÄYTYMISEEN.

Tulkaa, arvoisa rouva Huttunen nyt pääareenan eteen, ottakaa veskanne mukaan. Ja me muut odottelessamme sitä vanhaa kääkkää tänne eteen - voisimme huomioida sen mahdollisuuden, että toi lavalle päin tulossa oleva vanha harppu rollaattorinsa kanssa - vetääkin meitä nenästä. Hetki.. Sain uutta tietoa. Katsomossa B2 istuvat spitaalliset paheksuivat luonnehdintaani. He eivät voi sietää nenästävetämistä, koska siinä aina jää jotain käteen.

- KUULKAA TE SIELLÄ KOROKKEELLA! MIE TULIN NYT TÄHÄN JA VESKASSANI OLEVALLA VEHKEELLÄ MIE VOIN KORJATA TILANTEEN.

Mukava kuulla, että asia on näin. Voisitteko ystävällisesti selostaa mitä toi laite tekee jonka juuri otitte veskastanne ulos? Se näyttää mielenkiintoiselta.

- JOO. KUN MIE PAINAN TÄSTÄ NAPPULASTA, NIIN TÄMÄN LAITTEEN PITÄISI ETÄKÄYNNISTÄÄ SÄDETYKKI JOKA ON SUUNNATTU TAIVASTA KOHDEN. KAS NÄIN, NYT PAINAN NAPPIA. KAS, SE JÄI POHJAAN..

Me kaikki kuullemme outoa huminaa. Voisitteko ystävällisesti - normaalilla äänellänne - selostaa mitä on tapahtumassa? Meitä kaikkia kiinnostaisi tämä tärinä, joka aiheuttaa halkeamia areenamme rakenteisiin.

- JOO, MIE KERRON. hups. Anteeksi, unohdin äänen. Kas käynnistin juuri sädetykin joka tuottaa erittäin voimakkaita gammasäteitä. En tiedä mitä ne tekevät, mutta katsokaa vain, aurinko tuli esiin.

Kyllähän se nyt, vanharouva on sellainen asia, että KYLLÄ AURINKO NÄKYY KUN KATTO ROMAHTI JUURI SISÄÄN JA TAISI TAPPAA PUOLET YLEISÖSTÄ. siis pyydämme, josko sammuttaisitte laitteenne.

- Valitettavasti minun täytyy nyt kertoa tunnustus. Käsilaukku ja se vehe ovat osa minua. Tämä vanhan mummon ulkoasu on pelkkää harhaa. Nyt näytän oikean ulkoasuni.

Mitä ihmettä, vanharouva Huttunen alkaa sulamaan liejuksi. Nyt se lieju alkaa muodostaa humanoidia.

TOTTA. MIE OLEN OIKEASTI AVARUUSOLIO JA KÄYNNISTÄMÄNI TUHOKONE ON TEHNYT PAHAA.

Miten tämä voisi loppua? Te kuitenkin syötte meidät kaikki. Joten lopetamme tilaisuuden tähän.