10551112008 ajatusvirstaa

Juuri äsken saattoi sataa kuten lunta, siis valkoisia palasia jotka ovat riittävän painavia jotta alkaisivat leijua alas pilvistä, mutta kuitenkin riittävän kevyitä jotta heidän leijumisominaisuutensa säilyvät. Liian vetisiä hiltaleita kutsutaan rumasti rännäksi, mikä tarkoittaa märkää lunta. Rännällä ja rännillä on yhteys.

Kun vetinen räntä osuu talojen katoille, ne yhdistyvät vesimassaksi joka tulee alas katetraalejen katoilta rännejä myöten. Eli taivas heittää vettä niskaamme. Veden heitoksi kutsutaan myös sitä tapahtumaa, jossa ihmisuros pissii seisaaltaan hyväksi valitsemansa kohteen päälle. Koska kyse on ihmisuroksesta - niin se valintaperuste riippuu yksilön psykologisista mielihaluista. Eli siistä, että mistä saa henkilökohtaisesti kovettavat kiksinsä.

Kikseillä tarkoitetaan mielihyvän tunteita, jotka saattavat olla yhteiskunnallisesti joko hyväksyttäviä tai sitten ei. Veden heittämisellä voi olla myös ihan luonnollinen tarve, että säiliö tyhjenisi ja olo helpottuisi fyysisesti ja yksilö voisi toimia normaalisti, ilman sitä että etsisi tilaisuuksia päästä "heittämään vettä"

Suomalaiseen perinteeseen kuuluu veden heittäminen, jotta se höyrystyisi ja saunaelämys olisi täydellinen. Suomalaiset ovat pidättyväistä kansaa, mutta alastomia ainakin kerran viikossa. Alastomuus on tila, jossa ihmisellä ei ole muuta päällänsä kuin suurin elimensä - iho. Mutta tuossakin tilassa ihmisellä on salattavaa toisilta ihmisiltä. Se on luonnollista, sillä ihmisluonto ei sopeutuisi helposti tilanteeseen jossa kaikki asiat olisivat avoimia ja että kaikki sanoisivat täysin sen mitä ajattelevat. Se johtaisi riitoihin ja sotiin jossa ihoon tehtäisiin kuollettavia reikiä.

Reikiä on monenlaisia ja jotkut niistä ovat hyödyllisiä ja toiset ovat haitaksi. Reikä voi upottaa, sairastuttaa, viilentää tai valaista. Reikään voi asettaa jotain tai sitten sieltä voi ottaa jotain pois. Reiän voi myös paikata, tukkia tai siitä voi tehdä uusia sisustuksellisiä sisäikkunoita - varsinkin siinä tapauksessa jos erehdyt vasaran ja moukarin välillä. Kieliopissakin on reikiä ja tässä tarkoitan kirjainten muotoja. merkeissä "AQROPBD" ja niiden väriootiossa "ÄÖÅ" on suljettuja alueita, mutta tässä tapauksessa se on vain hahmottamisen apukeino jolla ei liene mitään suurempaa merkitystä, kait.