dubeqqa

Sinistä sankoa kantava ikäihminen, vanhapiika Pulkkinen tulee punaiseen pipoon, harmaaseen takkiin ja vaaleanpunaisiin housuihin pukeutuneen herrasmiehen luo ja kysyy tuikitärkeältä tuntuvan kysymyksen:

"Anteeksi että vaivaan, mutta osaatteko Te kertoa miksi minä kannan tätä ämpäriä?"

-En osaa kertoa teille tuota asiaa. Ehkä se ämpäri on teidän ikioma jumalanne. Olenko oikeassa?

Tyrmistynyt, sankoa edelleen kantava ikäihminen vanhapiika Pulkkinen, ei saa sanaa suustaan joten hän alkaa välivaltaiseksi ja hakkaa sinisellä sangollaan, jossa vielä on hintalappu paikoillaan, kirjaviin vaatteisiin pukeutunutta herrasmiestä joka ei pidä tilanteesta, vaan lähtee lentämään.

hei, anteeksi mutta mitä sä oikein sönkötät? Eivät punaiseen pipoon, harmaaseen takkiin ja vaaleanpunaisiin housuihin pukeutuneet herrasmiehet osaa lentää! Pidä juttusi siedettävissä raameissa tai minä teen jotain radikaalia.

-hyvä on. jatkan juttua.

Eli sangen tyrmistynyt ämpäriä hulluna kuskaava vanhapiika Pulkkinen jäi hutkimaan sitä transsua kadunkulmaan sillä sangollaan - jossa vielä siis on hintalappu yhä kiinni. Punapipoinen herrasmies anoo armoa vanhaltapiialta sanoen:

"LOPETA JO SENKIN AKKA!"

Ja vanhapiika Pulkkinen lopettaa väkivallantekonsa.

"Miksi te tappelette?"

Kysyy paikalle eksynyt vaaleanoranssi elefantti, joka on ilmeisen närkästynyt sinisellä sangolla tehdystä väkivallanteosta.

Miks sä ny heitit siihe sen vaaleanoranssin elefantin?

älä ny koko ajan siinä keskeytä juttua!

No jatka sitä sitten

No koska vaaleanoranssi ja kovin orvon näkönen norsu oli niin kyllästynyt tilanteeseen, niin se söi vanharouva Pulkkisen sinisine ämpärineen, jossa oli vielä hintalappu kiinni. Pipopäinen herrasmies hyppäsi sen norsun päälle ja ratkasti sillä auringonlaskuun.

the end.

Oletko nyt tyytyväinen? Pilasin jutun.

No mitäs me sinivirheäpilkkuiset kaniinit muuta osaamme tehdä?

-----------------

et sellaine täl kertaa :D