HERNEKEETTOPURKKI

Sinä avvaat sähkökäättöesellä purkinavvaajalla hernekeettopurkkija. Tyhjä ilime kasvoellasj. Haluvaesit ellee toesenlaesta elämee mitä tämä on. Sinä nyt valamistat hernekeettoo ja syöt sen. Sej jäläkeen et tietä mitä tekisit. Päeväsj kohokohta on se hernesoppa.Huomenna oh hiemam paremmin kun om muanantae ja piäset elintarvikemmyymällää' asijakaspalavelijaksi. Sinuva kehutaar reeppaaksi ja suat kiitosta siitä että jaksat hymyllä. Mutta oekeesti..

Elät yksi' etkä sitä kestä. Sinä oot oekeesti onnellinen työpaekallasj ja saet sen tähem palakankorotuksennii'. Ansijostasj om myynti kasvanut. Ihmiset pittäävät sinusta.Usseempiim mottiivi tulla siihen kaappaan, jossa sinä oot töessä onnii vaem mahollissuus vaehtoo muutaman sanan kanssasj. Kaaat soppahyytelön kattilaan ja lasket hanasta vettä piälle, levyl laetat kuumenemmaan ja istut pyyvä' iäreeh huaveelemmaan. Olisj mukavoo löötee tännää' ukko, jonka kansa sitte' alakasj suhteen ja vualisj sitä suhetta kihloehi' asti ja sitten naemisiin. Ja sittem muutamav vuoej jäläkeev voesj harkita lapsija. Ehkä kolome kappaletta, 1 poejankellukka ja 2 tyttöö. Sitten kun ne tulisivat aekuisiksi ja perustaesivat omija perheetään, niin sinusta tulisj issoäeti. Miehestäs vuarj. Mutta oekeesti..

Soppasj ov valamista ja sen kaaat laataselle, asetat kattilan tiskipöövälle ja otat lusikal luatikosta. Viet sel lusika' olohuoneesoosj, kuh haet aekakaaslehen. Kuljetat molemmat tavarat takasin keettijöön. Istut, avvaal lehen ja alat lapijota hernekeettoo suuhusj. Huomaat että se ol liijan kuumoo, nuoset ja haet vielä lasin kuapista. Täätät ser ruanaveellä ja pallaat lehe' iäreen. Haluvaesit olla kuten nuo kuuluisuuvet noessa kuvissa.

Mutta oekeesti sinä oot vaem paekallinen kuuluisuus, monelle tuntematon. Haluvaesit, että olisj muutaki' ootettavata vappaapäevältä, kuv viimeeneh hernekeettopurkki jonka töestä saet alennuksella. Katot kelloo, vielä kaksitoesta tuntija että piäsisit takasi' ihmistem parriin työpaekallesj.