OMENAHEMUA

- Oletteko täysin varma siitä, että tämä aine on valmistettu 100% Omenatäysmehutiivisteestä?

- Kyllä. Minä voisin panna vaikka pääni pantiksi! Se on valmistettu.. minulla on tässä se laatikko.. Se on valmistettu 100 prosenttisesta Päärynätäysmehutiivisteestä, johon on lisätty virkistävä livekalan maku

- Paha juttu, äärimmäisen paha asia.. Te tiedätte että mitä tästä seuraa? He kaikki tuolla juhlakabinetissa, he kaikki juovat nyt tätä väärää laatua olevaa virvoiketta. Ja tämä sentään on Huippukokous.

- Tarkoitatteko että vain omenatäysmehutiivisteeseen sekoitettuna keksimänne aivohormooni toimii? Entä jos sitä sekoitetaan päärynänmakuiseen täysmehutiivisteeseen, jossa on virkistävä livekalan maku?

- Tämä aine, jonka kehittäjä minä olen, kasvattaa ihmisen viisautta. Mutta vain jos sitä sekoitetaan omenatäysmehutiivisteeseen. En ole kokeillut muita täysmehutiivisteitä.. Ja nyt kaikki maailman johtavat ovat joutuneet koekaniineiksi. Minä epäilen, että tällä sekoituksella saattaa olla päinvastainen vaikutus.

- Mitä tarkoitatte?

- He kaikki saattavat taantua lapsen tasolle. Nyt juhlakabinetista kuuluu jo laulua. Minun pitää soittaa vahtimestarille.. Haloo, mikä tilanne siellä kabinetissa on? ..Aivan.. Älkää päästäkö heitä pakenemaan, koko maailman turvallisuus on Teidän harteillanne, vahtimestari Mikko Voisula!

- Mitä uutisia kuulitte?

- Kaikki maailman johtavat leikkivät kuurupiiloa, laulavat lastenlaulua "Mörkö se lähti piiriin" ja vetelevät toisiaan hiuksista. Tässä tarvitsemme TOHTORI SÖKERÄN apua! Mikkonen, lähettäkää sähköposti!

- Lähetetty.. Mitä nyt?

- Me odotamme.. Kohta hän saapuu, tuo Nudistileirin valopilkku, Kylpyammeen tulppa, kaikkein suipoin banaani tertussa, kaksipuolinen eurokolikko.. TOHTORI SÖKERÄ!!

= tohtori on tullut taloon! Kuinka voin auttaa teitä?

- Pelastamalla maailma! Me teimme vahingossa kaikista maailman johtajista lapsia ja teidän pitäis nytte niiku korjata tää moka..

= Asia on kunnossa. MINä tärähtänyt ja valmis mielisairaalatapaus, Tohtori Sökerä, tarvitsen vain tyhjän maitopurkin, lankaa sekä hiirimaton. ja sitten teen taikani. Muutun siniseksi pupujussiksi ja lennän vaaleanpunaisella kyyhkysellä Juhlakabinettiinne ja oikaisen tilanteen.

- Kas tässä. Tehkää hyvin!

= Kazalabavacamahataragafadawapalam!!

- Minne hän katosi?

- En tiedä, mutta minä soitan vahtimestarille ja kysyn asiaa.. Haloo, mitä uutta sinne.. Aivan.. Sehän hyvä.. Että kaikki on kunnossa.. Luulevat joukkohallunisaatioksi ja lopettavat tältä erää.. Selvä.. Kiitos tiedosta. Kaikki on taas kunnossa. Kiitos Tohtori Sykerön mielisairaalle kaksoisveljelle tohtori Sekörälle.

- Tarkoitat varmaa Tohtori sökerää?

- Niin just.. Sillä ihme heebolla on niin vaikee nimi, että.. mutta hoiti tämän asian. Minne muuten laitoit sen lopun siitä viottuneesta mehusta?

- Heitin sen tästä alas.

- No tuo torvi vie tämän pääkaupungin päävesivarastoon. joten kaikki kansalaiset kohta käyttäytyvät kuin lapset!

- Haittaako se?

- Tuota.. eipä ei.