Taidan olla vakaasti sitä mieltä, että jotta huoneilma ei laskisi alle asettamieni normien, minun tulee tehdä joitain toimenpiteitä liittyen tuuletusikkunani asentoon, jotta se menisi kiinni eikä kylmä ilma pääsisi sisätiloihin joissa tällä hetkellä oleskelen.

 

Aivan.. Mutta me tahdomme tietää, että kenelle sinä puhut? Käsittääksemme ja saamiemme tietojen mukaan - sinä olet yksin huoneessasi tällä hetkellä ja bioskannerimme mukaan huoneistossasi ei oleskele ketään muita ihmisiä. Joten olemme tulleet siihen johtopäätökseen, että kissasi on hullu ja se pitäisi toimittaa mitä kiireimmin lähimpään psykiatriseen hoitolaitokseen, jotta sen harhakuvitelmat pystyttäisiin muuttamaan kissoille sopiviksi. Tahdomme myös kertoa sinulle sen, että lähettämänne täytekakut ovat tulleet perille tänne Joroisille. Valitettavasti ne ovat matkalla muuttuneet eläviksi olennoiksi, joilla on oma tahto. Tämän vuoksi me puollamme sitä asianhaaraa, jonka mukaan me - sinun parhaat ystäväsi ulkoavaruudesta - olemme pahasti hoidon tarpeessa. Eikö Teistäkin, nimeltämainitsematon henkilö, tunnu siltä että olemme jonkun pahan riivaamia yksilöitä jotka eivät osaa lopettaa lauseitaan sopiviksi palasiksi paloiteltuina?

 

Vastaamme teidän pyyntöönne olla syömättä lähettämiämme täytekakkuja niiden juuri huomatun elollisuuden vuoksi. Tahdomme lisäselvityksiä tästä asiasta? Miksi näin pääsi käymään, sillä terveen järkemme mukaan - täytekakku on leivonnainen joka ei millään tavalla käsiteltynä pysty itsenäiseen ja elolliseen elämään? Te voitte osoittaa nämä tarvittavat asiakirja Helsingin kaupungin "Vapauttakaa kynttilät?" - piirijärjestön lähiosoitteeseen, joka teillä jo on.

 

Kiitämme teitä huolestumisestanne tässä meidän täytekakkuongelmassamme. Emme todellakaan tiedä, että miksi meidän kakkumme ovat alkaneet synnyttämään uutta ja uljasta sivilisaatiota Keravan kaatopaikan taakse. Olemme lähettäneet paikan päälle lisää jäätelöä. Tahdomme tietää, että riittääkö erään nimeltämainitsemattoman Järvenpääläisen S-marketin pakastealtaan sisältö tyrehdyttämään kysyntäänne?

 

Tiedustelitte, mitä kohteliaimmin täytekakkujen vallankumouksen estämistoimista. Olemme panneet vireille kansalaiskeräyksen, jonka tuotolla rahoitamme erikoisjoukot tuhoamaan nämä kapinalliset täytekakut jotka tietojemme mukaan tottelevat erästä mielisairasta kissaa. Tämä kyseinen kissa on hoidossa eräässä Tamperelaisessa mielisairaalassa.

 

Kiitämme teitä kaikkia, jotka osallistuitte täytekakkujen joukkomurhaan. Tämä ratkaisi meidän täytekakkuongelman.