Tämä seuraa.. jotain..

siis mä vain aloin kirjoittamaan jostain jotain. Ja lopputuloksesta en tiedä yhtään mitään..

STT:n UUTISIA.

Sinä söit jauhelihapihvin ensin lämmitettyäsi sen mikroaaltouunissasi välittämättä sen jauhelihapihvin tunteista. Entä jos hän ei tahtonut tulla syödyksi? Ymmärrätkö, että tapoit jauhelihapihvisi syömällä sen?

 

Olemme huolissamme kaikkien jauhelihapihvien puolesta. Avaruudesta tullut säteilyannos on herättänyt heidät henkiin. Tämä avaruussäteily on myös vaikuttanut maksalaatikkoihin. Rusinattomat maksalaatikot ovat oikeassa, sanoessaan ettei heillä ole osaa tai arpaa Kalajoen hiekkasärkkien hiekan sekoittamiseen vuoden 1994 heinäkuun 18. päivänä kello 5:44.

Mutta toisaalta.. Me emme olleet siellä silloin. Ehkäpä he tekivätkin sen - Sekoittivat hiekat. Mutta emme tiedä siitä mitään.

Helsingin puhtaanapitolaitoksen henkilökunnan taukotilassa olevan jääkaapin lampun mukaan, Maksalaatikot eivät olleen kyseisenä päivänä Kalajoella. Joten heitä ei voi syyttää Heikki Heinäseipään murhasta.

Heikki heinäseiväs oli 6 lapsen isä, uskollinen aviomies sekä Hattulanperän kylätoimikunnan puheenjohtaja. Hänen myötävaikutuksesta, Suomen kaikki heinäseipäät vapautettiin orjuudesta. H. Heinäseiväs kehitti idean heinien sullomisesta paalejen sisään, joilloin Heinäseipäät jäivät työttömiksi työnhakijoiksi työvoimatoimistoihin ympäri tätä kaunista maata. Useat työttömistä heinäseipäistä on ottanut viimeisen työn juhannuskokkojen raaka-aineina. Ja se on Heikki Heinäseipään syytä. Joten Helsingin puhtaanapitolaitoksen henkilökunnan taukotilan jääkaapin lampun mukaan, on syytä epäillä rikoksesta jotain Heinäseivästä tai heidän sukulaistaan tai ystävää.

Maksalaatikot ovat siis syyttömiä Heikki Heinäseipään murhaan, mutta kysymys kuuluu: KUKA MURHASI HEIKKI HEINÄSEIPÄÄN HATTUPERÄLLÄ 2.10.1995 KELLO 23:59? Valtion tieteellisen tutkimuskeskuksen pääsisäänkäynnin ovenkahvan mukaan, on mahdollista että murhan suoritti Töysäläinen kissa nimeltä Musti Karvanen. Paikallinen poliisi pidätti Karvasen ja pitää häntä nyt tutkintavankeudessa erään nimeltämainitsemattoman Töysäläisen ruokakaupan pakastealtaassa. Kuulusteluista huolimatta, Musti Karvanen ei ole puhunut mitään.

Juuri tulleen tiedon mukaan, on todennäköistä että Karvanen on menehtynyt kuulusteluolosuhteissa. Paikallinen poliisilaitos ei suostu kommentoimaan asiaa. Epävirallisten lähteiden mukaan "se katti jäätyi kalikaksi", mutta uutinen on tosiaan epävarma. Toisen juuri tulleen tiedon mukaan, Heikki Heinäseipään murhasta on pidätetty Kokkolan kaupunginkirjaston lainausautomaatti Pekka Rikkinäinen. Rikkinäisen sanotaan liikkuneen Hattuperällä kyseisenä murhapäivänä punaisella Open Kadet-merkkisellä henkilöautolla, josta puuttui katto. Kokkolan poliisi suoritti lainausautomaatin pidätyksen eilen.

Koko Suomea järkyttänyt murhatapaus alkaa selviämään. Miksi Kokkolan kaupunginkirjaston lainausautomaatti Jokinen tahtoi murhata Hattuperäläisen Heikki Heinäseipään ja vierittää siitä syyn jauhelihapihveille? Arvoituksen ratkaisun tietää Jämsäläisessa nimeltämainitsemattomassa ruokakaupassa asuva Jauhelihapihvi Matilda Nautanen. Kerromme lisää tapahtumien kulusta, heti lisätietoa saatuamme.

Juuri tulleen tiedon mukaan, Matilda Nautanen on kadonnut kotoaan. Jämsän poliisi epäilee kidnappausta. Paikallisen liikenneympyrän pajupallo näki miten kidnappaaja oli sullonut koko Matilda Nautasen perheen muovikassiinsa ja vienyt sen mukanaan.

JUURI TULLEEN TIEDON MUKAAN MATILDA NAUTANEN ON SYÖTY! HÄNET MURHATTIIN MIKROAALTOUUNISSA 16.10.2005 KELLO 22:35. SAMALLA MENI TIETO HEIKKI HEINÄSEIPÄÄN MURHAAJASTA!

Maksalaatikkopuolueen puheenjohtaja Rusinainen esittää surunvalittelunsa. Eduskuntatalon katolla istuva varis, joka ei halua nimeään julkisuuteen, suosittaa suruliputusta koko maahan.

 

aijaa.. että tästä tuli tuollainen juttu.. very nice..

Minä Simo Pahula kirjoitin sen juuri.