TMSEURAAI.HTM
Tämä on html-asiakirja, joka luotiin vain sen tähden kun tämän sivuston ylläpito teki pienen virheen linkittäessä seuraavaa tiedostoa: tmseuraa.htm. Tiedostonimeen jostain vielä tuntemattomasta syystä pääsi ylimääräinen I-merkki, jolloin se jo tallennettu koodi ei toiminut. Sen tähden ylläpito päätti luoda tmseuraai.htm- HTML-asiakirjan. Se on tässä. Luet sitä. Toivottavasti se tuo hetkellistä iloa elämääsi.

--- --- --- ---- --- -- - -- -- --

Tämä asiakirja sisältää arkaluontoista tietoutta ja paljastuksia, joiden julkaiseminen saattaa johtaa siihen että erään nimeltämainitsemattoman web-sivuston ylläpito joutuu käyttämään FTP-yhteyttä passiivisella lähetyksellä saadakseen tämän asiakirjan yleiseen jakeluun tietoverkkoon nimeltä internet.

------ ---- --- -- -- - -- ---- -- -- - - -- - - ---

TEITÄ ON VAROITETTU.

tmseuraai.htm sisältää seuraavan tekstin, jolle ei ole annettu mitään otsikkoa.

Olipa kerran eräs keskisuomen laitamilla oleva kaupunki, jossa oli noin
15 300 asukasta. Useat heistä olivat onnellisia, toiset vähemmän onnellisia ja loput sitten olivat onnettomia periaatteella, että kyllä tästä vielä noustaan. Tilastotieteilijät tuon kaupungin kaupungintalolla olivat laskeneet, että väkiluku olisi vain 14 300 vuoteen 2025 mennessä. Mutta se olisi vasta tulevaisuutta, ja sitä paitsi.. Kaupunkia sivuamaan oli suunniteltu moottoritietä sitten joskus tulevaisuudessa. Liikenneyhteydet olivat tuossa kauniissa kaupungissa loistavat. Pendoliinot pysähtelivät kaupungin rautatieasemalla.

Tapahtunut oli ikäänkuin lakaistu maton alle. Tämä kaupunki oli ollut otsikoissa, siitä tapahtumasta oli tehty TV-ohjelmia. Mutta siitä ei kukaan puhunut mitään, sitä ei ollut tapahtunut. Elämä jatkui tuossa kaupungissa valtateiden risteyskohdassa. Veroprosentti oli tuossa kaupungissa 18.50

Tässä vaiheessa varmaan tahdot tietää, että mikä oli vialla tuossa kaupungissa? Oikeastaan ei mitään. Ei ainakaan mitään sellaista, josta olisi puhuttu julkisesti. Seudulla oli menestyviä yrityksiä ja joillakin niistä oli kotisivut internetissä. Tuossa kaupungissa oli nimittäin pääsy myös interenettiin. Ikävä kyllä se sivu ei näkynyt netissä. Nimittäin se, missä linkit noihin firmoihin oli.

Elämä jatkui tuossa kaupungissa normaalisti ja jatkuu yhä.

- -- - --- ---------- - -- -- - -- -- ------ - -- - -- ------ - -- - ------ - -- -