varytare

Olipa kerran kaukaisessa maassa kaunis prinsessa, joka asui perheensä kanssa linnassa. Siellä hän söi pizzaa, katseli kaapelitelevisiosta livestyle-ohjelmia samalla kun kuunteli Spotivystä musiikkia.

Eräästä pizzalaatikosta astui eräänä päivänä ulos sammakko, joka osasi puhua. Se sanoi prinsessalle: "Jos suutelet minua, niin muutun uljaaksi prinssiksi. Paha noita Nokinenä taikoi minut rupisammakoksi, koska en suostunut hänen kihlatukseen. Pyydän teitä, jalo neito, suudelmaa huuliltanne."

Prinsessa hämmentyi, mutta sitten lämpeni ajatukselle. Hän tahtoi olla varma, joten prinsessa kysyi sammakolta: "Mikä on sinun nimesi? Minä, jos et pahastu, googletan sen ja päätän sitten suudelmasta."

Sammakko kertoi nimekseen Sampson McNugets. Prinsessa kirjoitti hakusanan ja löysi wikipedia-sivun, joka todisti sammakon puhuneen totta. Kummankin katseet kohtasivat, prinsessa otti sammakon kädelleen ja suuteli tätä.

Tuolloin kävi selväksi, ettei noita Nokinenä ollut kovinkaan hyvä loitsija. Prinssi kyllä muuttui ihmiseksi, mutta prinsessa puolestaan muuttui rupisammakoksi. Sampson McNugets kyllä yritti suudella sammakkoa, mutta mitään ei tapahtunut.

Prinssi pettyi, mutta sitten alkoi ajattelemaan että juuri tämä prinsessa olisi kuitenkin ollut pettymys. Joten hän läksi pois jättäen sammakoksi muuttuneen prinsessa kiihtyneeseen mielentilaan.