Sinä vuodat, minä vuodan. koko ajan ja ajankohtaisesti. Välillä on tunne - ettei kaupungilla ole sinulle enää mitään annettavaa, että sen voisi hylätä väliaikaisesti. Hävittää kaiken, joka on kaunista. Tuhota ja rikkoa. Antaa asioiden tapahtua siten, kuten tietää mitä tapahtuu ellei tee itse mitään.

Rakkaus on musta, sillä ei ole pelkoa. Se on pelkkä mustetahra siellä minne kirjoitettiin joskus rumia ajatuksia. Sanat ovat edelleen voimassa ja niitä voidaan käyttää yhä uudestaan koska ne ovat kirjoitettu pysyvällä musteella.

Ikävä. Minulla on ikävä sinua ja se on ikävä asia. Lauseita, joissa kaunein sana vaihdetaan rumaksi. Kaunista mutta silti hämmentävää. Elämä on pitkäaikainen prosessi, jonka varrella tapahtuu paljon asioita. Elämä on myös ajatus siitä - mitä pitäisi tapahtua, että mitä tahtoo. Valitettavasti kaikkea ei voi saada, ei edes onnenmurustakaan. Ihmisiä, heitä on.

Asioita, joita näkee ja asioita joita on kuullut. Asioita, joita muut eivät tiedä ja asioita joita ei ole kertonut kenellekään, ei edes itselleen. Kaikilla on niitä ja hyvä niin. Kaikkea ei tarvitse sanoa, sillä jokaisella ihmisellä on oikeus omiin sadistisiin salaisuuksiinsa.

Sinä vuodat, minä vuodan. Koko ajan janoat lisää. Suuri turruttava tuskatila vainoaa aina vaan. On asioita, joita aika muuttaa. Eikä aina siihen suuntaan, joka olisi siedettävä loppuratkaisu. Rakkaus? SE on tahra kirjeessä tuntemattomaan. Asioita joita ei sanoa suoraan ja asioita joita sanotaan mutta kadutaan heti sen jälkeen kun ne on päästetty ulos suusta.

Kukin tekee omat loppuratkaisunsa.