LKS - info

Luettavaa Kolmannelle Silmällesi

Tämä on vanha osio sivujani, joka oli levityksestä poissa muutaman vuoden. Syy oli varmaan se, etten katsonut kyseisen osion toimivan enää silloisilla sivuillani. Nehän olivat nimeltään Melankolia76. Sivuni muuttivat yhdessä vaiheessa nimeänsä Simo Pahulan Kotisivuiksi ja otin tämän idean julkaista älyvapaita tekstejä jälleen osaksi sivujani.

Mikä Tämä juttu sitten on ja mihin suuntaan se kehittyy?

Tässä osiossa sivujani on sekalaisia tekstejä, joita olen koonnut itselleni. Sekä mukana muutama muu juttu. Tekstejen alkuperä on osin vähän epäselvä. Siksi olisi kiva, jos tiedät tekstin alkuperän (web-sivun, kirjoittajan ja vuoden) niin voisit informoida minuakin asiasta. Jotta saisin lähdetiedot kuntoon. Käytä tähän tarkoitukseen LKS-palautelomaketta

Osion logon alla oleva laskuri mittaa aikaa. Se oli osa alkuperäistä LKS-osiota. Siitä voi tarkistaa että kuinka kauan menee juttuja lukiessa.

Täällä on siis netistä napattuja tekstejä.. Tässä mä kaivoin Googlella mitä vanhaa ja unohtunutta kivaa löytyisi - sellaista itsekirjoittamaani ja löytyihän niitä..

Tässä osiossa olevat tekstit ovat suoraan tehtyjä, millä tarkoitan sitä ettei niitä ole sen pahemin muokattu värityksen kannalta. Eli täällä on tekstiä tyyliin mustaa valkoisella. Se tyyli kuului alkuperäiseen LKS -osioon. Valitettavasti ei ole säilynyt niitä alkuperäisen osion ulkonäkoä sisältäviä tiedostoja.

Seassa on myös kirjoittamia älyvapaita tekstejä. Näissä uusissa teksteissä on käytetty erikokoisia kirjaisimia ja fontteja. Joskus sitä vain tahtoo kirjoittaa ihan älyvapaata tekstiä, jossa ei tarvitse olla päätä tai häntäluuta. Eli irrotella. Siksei ne tekstit eivät kelpaa tekstiarkistooni, jossa siis on ne minun varsinaiset tekstini. Mun synkän tyylin vastapainoksi on joskus mukava kirjoittaa ihan kevyttä ja hauskaa tekstiä.